La companyia Mumúsic Circus representarà aquest diumenge, 9 de novembre, a les 18 h, al teatre Can Rajoler, ‘Petits prínceps’. Es tracta d’un espectacle musical dedicat a tots els nens del món que ofereix música en viu, dansa, teatre i circ.

Petits Prínceps és un espectacle dedicat a tots els nens del món: als que existeixen físicament … i a tots aquells altres petits que habiten dins l’ànima d’una persona adulta. Un espectacle poètic i sensible que diverteix a menuts i grans. A la Clara li agrada badar i taral·lejar melodies. Fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall. La Clara juga, balla, somnia i creix de la mà de tots aquells que la vulguin acompanyar. Fins i tot el bidó que li feia de cadira també comença a giravoltar…

Clara Poch i Marçal Calvet són els dos intèrprets de ‘Petits prínceps’, un muntatge que utilitza un llenguatge polivalent teixit des de l’emoció i l’espontaneïtat i que interactua amb el públic.

Amant de la puresa innata de tot allò que surt directament del cor, Poch va cofundar el 2008 la companyia Mumúsic Circus. L’actriu, polivalent i exacròbata, fa més de 10 anys que explora a través del ‘seu circ’ per trobar allò més essencial i sincer de la presència escènica.

El preu de l’entrada és de 7 euros per al públic en general i gratuït per als socis de Rialles Parets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.