triopedrell_Web-1El pianista Jordi Humet, el violinista Christian Torres i el violoncel·lista Ferran Bardolet van començar el seus estudis musicals a les seves ciutats natals, coincidint després als estudis de l’ESMUC de Barcelona. Després d’aventurar-se individualment i recollir multitud de premis nacionals i internacionals com a solistes i amb música de cambra, decideixen unir-se en aquest nou projecte: Trio Pedrell, l’any 2012.

Tot i la seva curta vida com a formació musical, el trio és considerat com una de les formacions cambrístiques més atractives del món de la música. Amb un ampli repertori musical, aquesta formació va des de la música clàssica a la música de nova creació, oferint al públic obres de Beethoven, Schostakowitsch i Mendelsshon.

Trio Pedrell ha recollit ja els seus primers fruits: el segon premi en l’11è Concurs Internacional Montserrat Alavedra de Terrassa, el primer premi en el 24è Concurs Internacional de Música de Cambra Paper de Música de Capellades i al 9è Concurs Internacional de Les Corts. Els artistes, a més, han rebut classes dels mestres Markus Becker, Luís Fernando, Wayne Foster-Schmidt, Ralph Gothoni, Cláudio Martínez Mehner, Feng Ning i Pierre Réach. I orientació artística del violinista i compositor Jordi Cervelló.

Concert inclòs dins del cicle L’un, l’altre o tots dos, organitzat per l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera.

Divendres 30 de gener.

Sessió de les 19 h: 30 minuts
Sessió de les 20 h: 45 minuts

FITXA ARTÍSTICA

Violí: Christian Torres
Violoncel: Ferran Bardolet
Piano: Jordi Humet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.