El proper dissabte 22 de novembre a les 18 h finalitzarà la temporada de tardor del 9è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut amb l’Ajuntament de les Franqueses. La companyia Nats Nus serà la responsable de fer gaudir el públic amb Mons (quan tanco els ulls), on la dansa és la protagonista, al Teatre Auditori de Bellavista.

Inspirat en el treball de l’escriptor i il·lustrador Jimmy Liao, el nou espectacle de Nats Nus, dirigit a tots els públics, transporta l’espectador al seu interior, l’apropa a aquests móns íntims i imaginats on les persones van quan les coses no van bé. Uns mons plens de color, de formes màgiques i insòlites on tot és possible.

La companyia Nats Nus ha rebut guardons com el Premi Ciutat de Barcelona el 2009 o el Premi Nacional de Dansa de Catalunya el 2010. L’equip de l’espectacle és el següent:

Idea original i direcció: Claudia Moreso.

Ballarins: Gema Diaz, Emili Gutiérrez, Joan Palau i Noemí Ventura.

Dramatúrgia: Beth Escudé.

Música: Mauricio Vilavecchia.

Entrades: 5 euros  / 4 euros (majors de 65 anys, pensionises, aturats i menors de 25 anys). A la venda a la taquilla del teatre 1 hora abans de l’espectacle.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.