Neix Canovelles Canvia, per “canviar l’Ajuntament i tornar-li als ciutadans”

candidatura_cc

Membres de la candidatura. (Foto: Canovelles Canvia)

El passat 7 d’Abril diverses persones d’esquerres i les entitats polítiques ICV-EUiA i Podemos de Canovelles van signar l’acord per a presentar una Candidatura d’Unitat Popular Municipal anomenada Canovelles Canvia.  Aquesta candidatura s’ha presentat amb l’objectiu principal de guanyar l’alcaldia de Canovelles per recuperar-la per a la ciutadania de Canovelles per iniciar un ampli canvi polític municipal.

Els eixos principals d’aquesta candidatura són la democràcia participativa, la transparència, la lluita contra els desnonaments i la justícia social. El cap de llista, Joan Díaz, afirmava en aquest sentit que “ha arribat el moment d’empoderar al ciutadà de a peu de Canovelles per a transformar el municipi en un referent de la democràcia, la transparència i la justícia social”.

La número dos de la candidatura, Esther Alarcón, comentava després de signar l’acord que “el millor alcalde per a Canovelles és el seu propi poble”, marcant distàncies així amb l’actual alcalde socialista i el seu excés de personalisme en les seves formes polítiques. La número dos també va recordar que cal donar resposta inmediata a la emergència social dels desnonaments “aplicant de forma inmediata la Llei del Dret a l’Habitatge a Canovelles”.

Aquesta candidatura també compta amb la presència de l’actual regidora d’EUiA a l’ajuntament de Canovelles Nayat Chourak que ha defensat la necessitat d’una candidatura popular que defensi les consignes bàsiques de “pa, sostre i treball” i que també “defensi a les persones més vulnerables del poble en l’actual clima d’emergència social”.

 

3 Responses to Neix Canovelles Canvia, per “canviar l’Ajuntament i tornar-li als ciutadans”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *