El passat 22 de novembre, dia de Santa Cecília –patrona de la música–, es va donar a conèixer L’Orquestrina Franquesina, un nou projecte musical amb seu a les Franqueses. La formació, impulsada per Ismael Salido, pretén ser un homenatge als pares i avis d’aquests músics a través de la música que va acompanyar aquelles generacions i que perdura malgrat el pas del temps.

L'Orquestrina Franquesina.

L’Orquestrina Franquesina.

L’Orquestrina Franquesina compta amb un ampli ventall d’instruments (acordió, contrabaix, bateria, percussió, trombó, trompeta 1a, trompeta 2a, saxo tenor, saxo alt, clarinet) que toquen els músics següents: Ismael Salido, Josep Vila Campabadal, Albert Peix, Marc J. Bergadà, David Tialiano, Joseba Gallego, Iu Boixader, Ferran Puig, Juanjo Molina, Albert Cruz i Tony Fernandez.

La presentació d’aquesta nova formació instrumental ha llançat un vídeo promocional que es por veure aquí. Actualment encara no han anunciat cap concert, però posen a l’abast diverses plataformes digitals per comunicar les seves novetats: webFacebook i Twitter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.