Niu d’Art Poètic convoca el 7è Premi de poesia escolar

L’entitat paretana Niu d’Art Poètic ha donat a conèixer les bases per participar al 7è Premi de poesia escolar, adreçat als alumnes d’ESO de les escoles del municipi. El termini per a la presentació de les obres clourà el pròxim 1 de març.

Els poemes, escrits íntegrament en català, s’han de presentar dins d’un sobre que identifiqui l’escola i el curs, acompanyat d’un altre sobre tancat a dins, on constin les dades personals de l’autor o autora. Les obres, un original i quatre còpies, es poden lliurar al Centre Cultural Can Rajoler, carrer Travessera 1.

Els premis d’enguany consisteixen en un val de 60 euros per adquirir material escolar a les llibreries de Parets i un diploma per als primers classificats de cada categoria, i un val de 40 euros i diploma per al segons. A més es concediran dues mencions per categoria que rebran un diploma acreditatiu.

El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 11 d’abril, a les 18 h, al Teatre de Ca n’Oms en el marc d’una festa literària, durant la qual els guanyadors hauran de recitar els seus poemes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *