L’Ajuntament informa a tots els usuaris de les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal i a la població en general que a partir de l’1 de novembre de 2014 l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL (Grup SEAE) deixa de prestar el servei en el Complex Esportiu per resolució del contracte per greus incompliments imputables a dita empresa, que a més a més està intervinguda judicialment per concurs de creditors.

A tal efecte és imprescindible tancar l’equipament a partir del dia 1 de novembre pel temps mínim indispensable, tenint en compte que els equips tècnics de l’Ajuntament treballaran per aconseguir que el tancament no s’allargui més del estrictament necessari i que, en tot cas, l’Ajuntament estudiarà fórmules per compensar als usuaris que hagin abonat serveis i no els hagin pogut gaudir pel tancament de la instal·lació.

L’Ajuntament procedirà a reestructurar tot el servei d’esports municipal,els que comprenia el complex que es tanca i els que es troben en altres instal·lacions i serveis del municipi, integrant serveis amb una major i millor cobertura a tota la població, amb unificació de recursos personals i tècnics i tot orientat cap a una política esportiva lligada a la formació integral de nens i nenes i a la integració total sense exclusions socials.

Tots aquells que tinguin dubtes o vulguin més informació poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la planta baixa de l’Ajuntament (Av. de la Llibertat, 2), de dilluns a divendres de 8.30 a 15.00h i al punt d’informació que s’habilitarà a partir del dia 3 de novembre a l’entrada del pavelló de dilluns a divendres de 17 a 19h.

Igualment podeu fer arribar els vostres dubtes o consultes al correu electrònic infoesports@montornes.cat

Esperem la vostra comprensió davant d’aquesta situació i us demanem disculpes per les molèsties ocasionades. Moltes gràcies.

 

Montornès del Vallès, 27 d’octubre de 2014
L’alcalde, José A. Montero Domínguez

Leave a Reply

Your email address will not be published.