Mollet obre un nou procés d’accés als pisos de lloguer social de La Vinyota

L’any 2004, l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Mollet del Vallès van signar un conveni per a la construcció de 101 habitatges, de protecció pública i règim de lloguer assequible, a la zona de la Vinyota, que es van posar a disposició de la ciutadania l’any 2008.

Actualment, s’ha acabat la llista d’espera de sol·licitants per accedir als pisos que van quedant vacants d’aquesta promoció d’habitatge digne i assequible. Per aquest motiu, l’Obra Social “la Caixa” torna a obrir la convocatòria d’accés.

Es tracta de tres blocs de pisos, situats al passeig de Victòria Garcés, entre el carrer d’Enric Morera i l’avinguda de les Teixidores. Són pisos d’una i dues habitacions (46 i 59 metres quadrats) amb aparcament. El règim de lloguer és de cinc anys, a partir de 389 euros.

En una primera fase, únicament s’acceptaran sol·licituds de persones empadronades a Mollet amb una antiguitat mínima ininterrompuda de tres anys.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud a partir del proper 23 de març, a través del web www.laCaixa.es/ObraSocial (Programa Habitatge). Per a més informació sobre criteris d’accés i característiques de la promoció pot consultar el web d’Obra Social o bé contactar amb el telèfon d’informació  902 101 692.

One Response to Mollet obre un nou procés d’accés als pisos de lloguer social de La Vinyota

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *