La darrera de les cites de Mollet és Fira serà el cap de setmana del 27 i el 28 de juny amb un notable augment de participació i una important ampliació i consolidació de l’àmbit de la salut i el benestar.

En concret, s’ha passat de 82 a 105 participants, el que representa pràcticament un augment del 25%. Un increment que ha estat especialment notable en el sector de la salut i el benestar amb una important presència de botiguers, serveis i entitats de la ciutat.

Les diverses activitats de la Fira, dedicada al comerç de la ciutat i als serveis relacionats amb el benestar, l’oci, el lleure i la salut, és duran a terme al  parc de les Pruneres i la rambla de Balmes.

Els establiments adherits a Mollet és Fira disposaran des d’aquest dilluns de les butlletes per participar al Rasca i guanya, per una compra mínima. Hi ha milers de premis directes i també la possibilitat de participar en el sorteig de grans premis. Aquest sorteig es durà a terme al mes de setembre.

Així mateix, continuen en marxa el Gran Sorteig de Mollet és Fira,  on es pot guanyar algun dels 6 premis de 1.000 euros per comprar als establiments adherits, i  el Premi Comerç i Qualitat de Vida – Hotel Ibis que ofereix 4 premis d’una nit i esmorzar per dues persones en qualsevol dels hotels Ibis d’Espanya.

Aquests dos sortejos es faran el diumenge 28 de juny a les 19.30 h a l’escenari Balmes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.