El dissabte 21 d’abril, a partir de les 18 h de la tarda, es portarà a terme, de manera simultània a dos indrets de Granollers (les places de la Porxada i de l’Església), el concurs [És] Música 2018. La 3a edició d’aquest format del concurs, derivat del seu antecedent I[és]Música, ha aplegat cinc formacions musicals a la seva convocatòria.

El concurs, una iniciativa de l’Ajuntament de Granollers i l’ASGRAM, Associació Granollerina de Músics, orientada a donar suport a la creació i difusió musical jove, s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys de Granollers o comarca. Enguany, la categoria I[és]Música, per a joves músics de 12 a 18 anys estudiants de secundària, ha quedat anul·lada perquè no s’hi ha presentat cap grup.

La majoria dels participants són de Granollers, tot i que es compta amb una diversificada presència de joves de diferents poblacions de la comarca: Mollet del Vallès, Lliçà d’Amunt i Canovelles. Alguns grups de música també tenen components de fora de la comarca. En total, participaran 21 músics vallesans.

Durant les actuacions musicals, un jurat valorarà la tècnica dels músics, la posada en escena i la qualitat i originalitat dels temes. En cas de pluja el concurs no s’anul·larà, es farà a la Porxada i al Gra, Equipament Juvenil.

La distribució de les actuacions del concurs entre els dos escenaris es va sortejar el 6 d’abril i és la següent:

Pl. de la Porxada

1. La Cabanya

2. PERRØ

3. RedLed

Pl. de l’Església

1. Golíat

2. Reset in May

Les actuacions de la plaça de la Porxada començaran a les 18 h i les de la plaça de l’Església a les 18.30 h. Totes dues places acabaran les actuacions al voltant de les 20.15 h. Posteriorment es farà el concert de tancament amb INFLEXIÓN, el grup guanyador de l'[És]Música de l’any passat, a les 20.30 h al Gra.  En acabar, s’anunciarà el grup guanyador.

El premi per a la formació guanyadora consistirà en la participació al cartell del Festival Musik N Viu 2018 del dia 28 de juny a l’escenari situat al Parc Torras Villà, i una dotació econòmica de 1.000 euros. La resta de grups participants tindran l’oportunitat de tocar a l’equipament juvenil Gra i formar part d’altres actes en l’àmbit musical.

Leave a Reply

Your email address will not be published.