L’actual regidora d’ERC-AG, Núria Maynou, ha anunciat que es presentarà a les eleccions primàries d’ERC-AG. I ho farà, tal i com ha assegurat el president d’ERC Granollers, Ferran Raga, amb el suport de l’executiva local del partit.

Tal i com ha explicat Maynou, l’Executiva Local li ha demanat encapçalar el projecte per a la propera legislatura, repte que ha acceptat perquè considera que “calen nous models de fer política i que la gent normal, com jo, faci un pas endavant. Tothom s’hauria d’implicar en la política local durant un temps determinat”.

Per la seva banda, l’actual portaveu del grup municipal, Pep Mur, ha confirmat que ell no presentarà la seva candidatura per voluntat pròpia. “Al 2019, farà deu anys que sóc regidor a l’ajuntament de Granollers – ha recordat Mur-. A ERC, no creiem que els carrecs s’haguin d’eternalitzar”.

SENZILLESA I NORMALITAT

Núria Maynou, que ha posat en valor el fet de ser dona i independent, va entrar de regidora a l’ajuntament de Granollers fa tres anys. I defensa que, si és escollida candidata, seguirà fomentant el treball en xarxa i el lideratge col.lectiu, tal i com s’ha fet durant aquesta legislatura. “Una manera de treballar –ha afegit la regidora republicana– que ha tingut bons resultats, ja que hem aconseguit que l’equip de govern socialista tiri endavant projectes impulsats pel nostre grup”. Maynou es refereix, entre d’altres, a la Guia Contractació Pública, Pla Estratègic Acció Social, la passera Font Verda, pressupostos participatius, o l’acord , encara no executat, per elaborar circuit per multar les empreses d’energia que facin talls indeguts.

“Vull treballar des de la senzillesa i la normalitat, no donar per fet les coses i obrir l’ajuntament a tothom”, ha assegurat Maynou, que es planteja com a reptes incorporar la perspectiva de gènere a la política granollerina, canviar dinàmiques i maneres de fer, i treballar per una ciutat per a tothom, tant pel que han de venir, però també pel que hi ha.

Maynou també ha explicat que no es pot basar la transformació de la ciutat únicament en el ciment, ja que Granollers té moltes necessitats, més enllà de les pedres. “Hem d’acabar amb les gras inversions de les pedres sense sentit i començar a dibuixar la ciutat que volem, una ciutat que doni resposta a les necessitats socials, econòmiques i d’oci. I tot això ho hem de fer conjuntament amb les persones que viuen i treballen en aquesta ciutat”.

Núra Maynou i Hernàndez, de 45 anys, és llicenciada en Geografia i Història i té estudis també en Demografia. Treballa com a tècnica a l’administració pública comarcal i té experiència en desenvolupament local i gestió pública des de l’àmbit tècnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.