Aquest divendres 4 de maig obre les portes oficialment el nou espai de 853 metres quadrats destinat a residències i vivers d’empreses vinculades a la Indústria Cultural Creativa de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. L’espai està dividit en mòduls, coworkings, sales de reunió i de formació i d’altres zones que complementen l’oferta de serveis (magatzem, taller, locutori,…)

Aquest nou espai és una ampliació del Centre Audiovisual, l’equipament de Roca Umbert que acull aquesta prestació de serveis a les empreses, als professionals i, molt especialment, als emprenedors. Compta amb residències per a les empreses consolidades que volen ampliar les seves línies de producció i de negoci aprofitant els serveis que oferim i les sinergies amb la resta de residents. Però també compta amb vivers per a empreses de nova creació i joves amb talent que necessiten línies de suport que els permetin afrontar els primers anys d’existència en el mercat de treball.

L’adjudicació dels nous espais es va fer per mitjà de convocatòria oberta. Al nou espai s’incorporen 11 empreses noves, i 9 empreses residents actualment al Centre Audiovisual revaliden el projecte. Per tant, al Centre Audiovisual hi ha 20 empreses, amb 80 treballadors. L’espai de coworking no està ocupat en la seva totalitat i és obert a nous emprenedors que vulguin establir-s’hi.

La inversió per adequar l’espai ha estat de 697.055 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.