Obres de substitució de la canonada d’aigua potable al carrer Navarra de Granollers

Els treballs es faran en cinc trams i no es preveu tallar la circulació del carrer.

L’11 de gener han de començar les obres d’instal·lació d’una nova canonada d’aigua potable en una part del carrer de Navarra, des del carrer de la Princesa fins al carrer d’Alfons IV. Les obres, que portarà a terme l’empresa Sorea, es preveu que durin unes quinze setmanes en total.

Les feines s’iniciaran en el tram del carrer de Navarra comprès entre els carrers de la Princesa i Sant Jaume i comportaran la substitució de 300 metres de canonada de fibrociment per una de fosa dúctil. El cost previst de tota l’actuació serà d’uns 110.000 euros.

Aquestes obres s’han hagut de fer davant el nombre d’avaries que s’han registrat aquest darrer any en la canonada de distribució d’aigua potable que passa per sota de la vorera nord del carrer de Navarra.

Aquesta obra es desenvoluparà en cinc trams de carrer, de cantonada a cantonada, fins a deixar el tram completament acabat. La durada estimada dels treballs en cadascun d’aquests trams serà d’unes tres setmanes aproximadament.

En el tram que estigui en obres s’eliminarà part de l’aparcament però no es preveu que s’hagi de tallar el trànsit.

L’empresa Sorea anirà informant els abonats de manera progressiva i amb antelació suficient, dels moments puntuals en què serà necessari interrompre el subministrament d’aigua per tal de facilitar les reconnexions a la xarxa entre els nous trams de canonada instal·lada i la xarxa existent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *