Òscar Lomas, exregidor del PSC a Castellar, nou interventor de Parets

Òscar Lomas Cortés, regidor socialista a l’Ajuntament de Castellar del Vallès entre els anys 2007 i 2015, és el nou interventor de l’Ajuntament de Parets del Vallès. Lomas va ser presentat el passat dijous durant la Comissió Informativa prèvia al ple ordinari que tindrà lloc aquest dijous 3 de març a les 18 hores.

 

Òscar Lomas (a l'esquerra) al costat de l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez (PSC).

Òscar Lomas, a l’esquerra, al costat de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez (PSC).

Lomas, que era fins ara el segon tinent d’alcaldia de Castellar, ajuntament governat amb majoria socialista d’11 dels 21 regidors en el plenari, i en l’anterior mandat va ser el primer tinent d’alcaldia, va renunciar en el ple del passat 17 de desembre de 2015 a la seva acta de regidor perquè se’n va a treballar com a interventor en un altre consistori. 

El nomenament de Lomas ha anat a càrrec de la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat i té efectes a partir de l’1 de març de 2016. En tractar-se d’un funcionari amb habilitació de caràcter estatal, ha accedit a la plaça que té en propietat Sònia Ramírez que actualment es troba en situació de comissió de serveis en un altre Ajuntament. 

One Response to Òscar Lomas, exregidor del PSC a Castellar, nou interventor de Parets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *