Parets ajuda als aturats a pagar l’IBI

Fins al pròxim dimecres 31 de desembre, resta obert el període per sol·licitar els ajuts socials per al pagament de l’Impost sobre béns immobles (IBI) per a persones aturades.

Aquest ajut està adreçat a tots els ciutadans en situació d’atur que siguin propietaris o llogaters d’un immoble, justifiquin escassa capacitat econòmica i compleixin amb les condicions establertes a les bases específiques que regulen aquest ajut econòmic.

Per poder accedir-hi és requisit imprescindible que el beneficiari estigui empadronat a l’immoble objecte de l’ajut, no ser titular de cap altre immoble i no superar el límit d’ingressos establert per a l’any 2014. L’import de l’ajut és de 60 euros.

Amb la voluntat de facilitar al màxim els tràmits, l’Ajuntament posa a l’abast dels ciutadans diferents canals per fer la sol·licitud:

– De forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la plaça de la Vila número 1.

– A través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC). Les persones que disposin de Certificat Digital poden fer la sol·licitud a través del web municipal: www.parets.cat/tramits-i-serveis.

També, i amb l’autorització del ciutadà, l’Ajuntament pot consultar a altres administracions tota la documentació necessària. Signant aquest document d’autorització, els sol·licitants només hauran de presentar el DNI i el número de compte on s’haurà de fer l’ingrés de l’ajut.

One Response to Parets ajuda als aturats a pagar l’IBI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *