Exemple de com funciona el repel·lent.

Exemple de com funciona el repel·lent.

Amb motiu de la Festa Major d’estiu, que se celebra del 22 al 25 de juliol, el consistori paretà aplicarà un líquid repel·lent a les parets exteriors dels habitatges del carrer Vapor, al costat del Parc de la Linera, després de consensuar-ho amb els veïns. Mitjançant aquest, es pretén dissuadir els incívics i evitar els habituals pipis. En contacte amb l’orina, el repel·lent reacciona esquitxant i rebotant el mateix.

Per al regidor coordinador de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, “es tracta d’una prova pilot que si funciona tal com esperem, ampliaríem en altres zones de l’entorn més endavant”.

Segons informa l’Ajuntament, el líquid no afecta en cap cas a les parets, ni al medi ambient, ni té cap olor ni té cap efecte nociu per a la salut. És efectiu per un període de cinc anys.

El Consistori vol, amb aquesta mesura, dissuadir els incívics i reduir la brutícia, especialment en dates de màxima activitat i afluència com són els dies de la Festa Major d’estiu.

Una altra de les propostes acordades amb els veïns de la zona és tancar els passadissos interiors durant els dies de la Festa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.