El rocòdrom, situat al poliesportiu, acollirà activitats amb les escoles de Parets, programades per als dies 13, 14 i 16 d’octubre, de 15 a 17 h. A més, dimecres 15 d’octubre, a les 16.30 h, hi ha prevista la sortida de l’excursió amb la gent gran del municipi.

Els amants de la fotografia tenen una cita el divendres 17 d’octubre, a les 20 h, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, amb la inauguració de la 5a mostra fotogràfica ‘El nostre CEP, les nostres muntanyes’.

La mostra recollirà les 32 millors instantànies de muntanya que s’han presentat a la convocatòria en les categories d’activitat o paisatge de la muntanya, denúncia sobre medi ambient i socis del CEP.

La Setmana de la Muntanya continuarà el dissabte 18 d’octubre, de 10 a 14 h, al rocòdrom, amb una jornada de portes obertes i amb la instal·lació del mercat d’ocasió de segona mà, el MercaCEP, que es repetirà també diumenge en el mateix horari.

A més, d’11 a 13 h, a les pistes municipals d’atletisme, hi haurà una gimcana familiar i, a les 18 h, a la Sala de la Cooperativa, la projecció d’un audiovisual sobre les vivències dels alpinistes Sergi Mingote i José Miguel Herrera durant l’expedició al Khan Tengri (7.010 metres) per La Lluita d’Arnau.

La programació d’activitats finalitzarà diumenge 19 d’octubre amb la 10a marxa popular El Piolet. La sortida del recorregut, de 12 quilòmetres, serà a les 9 del matí des del Poliesportiu Joaquim Rodríguez. Les inscripcions per participar-hi resten obertes al preu de 7 euros.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.