Parets impulsa el comerç 2.0 amb assessorament en noves tecnologies

Els hàbits de compra dels usuaris canvien i s’adapten als nous temps. Les noves tecnologies han posat a l’abast dels compradors tot un món de possibilitats i han obert nous canals de comunicació entre els comerços i els seu públic potencial. Sota aquesta premissa, l’Ajuntament de Parets ha posat en marxa un projecte de dinamització del sector comercial.

Es tracta d’un nou servei d’assessorament en tecnologies de la informació i de la comunicació, que es durà a terme fins al pròxim mes de desembre en el marc del projecte ‘TIC Comerç’.

L’objectiu del servei és crear actuacions de suport a la dinamització del comerç de proximitat del municipi. Per fer-ho, l’Ajuntament posa a l’abast de botiguers i comerciants un servei tècnic que proporcionarà tutories individualitzades on respondre a qualsevol dubte que pugui sorgir, assessorarà sobre quines són les eines més adients per a cada tipus de negoci i ajudarà implementar-les.

El projecte neix fruit de les reunions de treball que comerciants i Ajuntament mantenen de forma periòdica, per tal d’impulsar accions de millora en la gestió i competitivitat del comerç local i de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *