Nou estudiants i docents han estat premiats per l’Ajuntament de Parets en el marc dels primers premis de reconeixement al mèrit educatiu que es van lliurar ahir a la tarda a la sala d’exposicions de Can Rajoler.

En aquesta primera convocatòria s’hi han presentat 21 sol·licituds, 16 a la modalitat de la millor nota i 5 al mèrit docent i escolar.

Així el premi a la millor nota de selectivitat (dotat amb 500 euros) se’l va endur Sandra Sánchez González que va obtenir una puntuació de 9,5.

El treball de Mireia Fabeiro Branchadell titulat ‘Comunicació interauricular. Tractament quirúrgic o cateterisme’ s’ha emportat el premi a la millor nota de treball de recerca, dotat amb 100 euros.

El premi a la millor nota de batxillerat, dotat amb 400 euros, ha estat per Anna Moragriega Farrés que ha aconseguit una puntuació de 9,86.

Pel que fa a les millors notes dels cicles formatius, Nerea Gómez amb un 8,7, ha estat l’alumna que millor nota ha obtingut en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà (200 euros) i Diana González Mañas amb un 9,28, ha estat la millor pel que fa al Cicle de Grau Superior.

En la modalitat al mèrit docent i escolar l’Ajuntament ha premiat als alumnes proposats des dels claustres de les escoles i responent als criteris d’esforç, constància, superació, companyonia, convivència, resiliència i responsabilitat durant tota l’etapa educativa premiada.

Sabrina Grande Alvárez del Vila Parietes i Cèlia Varón Torres del Pompeu Fabra s’han endut el premi al mèrit escolar de primària, dotat amb 50 euros cadascuna.

Pel que fa a ESO el premi, valorat en 100 euros, ha estat per l’alumna de l’Institut Torre de Malla, Carolina Cánovas Pérez.

Els premis també han volgut fer un reconeixement al mèrit docent que ha estat per la professora de l’Institut Torre de Malla Maria Lluïsa Vicente Esteve pel projecte ‘Fet a mà’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.