TRIPTIC-XIII-BICICLETADA-1Per primera vegada, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge, 29 de maig, a partir de les 9.30 h. El punt de sortida d’aquesta nova ruta, de 22,5 km de distància, serà el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez i l’itinerari transcorrerà per camins fluvials de la conca del Besòs.

Enguany, s’ha unificat l’horari de sortida. Així, entre les 9.30 i les 9.45 hores es començarà a pedalar a les sortides dels rius Congost (Granollers, 24 km de recorregut), Mogent (Montornès del Vallès, 19,6 km) i Tenes (Parets del Vallès, 22,5 km). A les 10.30, ho faran aquells participants que s’incorporin als punts habilitats ja al Besòs: a Montcada i Reixac (9,5 km) i a Santa Coloma de Gramenet (6 km).

El Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, serà el punt d’arribada on està previst una gran festa final de l’esport amb zumba, partits de voleibol i un grapat d’activitats per a tots els públics

Les inscripcions, totalment gratuïtes, es poden formalitzar a www.besos.cat i www.ciclisme.cat. El nombre màxim de participants és de 1.500, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra.

La prova compta la col·laboració de la Diputació i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac, i Santa Coloma de Gramenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.