Parets obre el procés participatiu ‘L’Eixample, com tu el vols’

Amb motiu de la revisió quinquennal del pla estratègic Parets, com tu el vols 2010-2025, el mes de febrer s’obre un procés de revisió i actualització del document, centrat en primer lloc en la zona de l’Eixample.

Amb el nom l’Eixample, com tu el vols, s’han programat tres accions de participació ciutadana. La primera està adreçada específicament a l’àmbit del comerç i tindrà lloc el5 de febrer, a les 21 h, al Casal Sant Jordi.

El 7 de febrer es farà un Debat a carrer, una passejada oberta a la ciutadania, que consistirà en un recorregut pels carrers de l’Eixample per veure i comprovar ‘in situ’ si el model urbanístic actual respon a les seves necessitats i valorar possibles variacions. La sortida del recorregut es farà a les 11h des de la plaça Dr. Trueta.

Per últim, el 13 de febrer, a les 18h, a l’Escola Pau Vila, s’obrirà una sessió de treball en què hi podran prendre part tant adults com infants. ‘L’Eixample, vist pels infants’ centrarà l’espai de ludoteca habilitat per a què els més petits també col·laborin en la reflexió i deixin constància de l’Eixample que volen. Mentrestant, els pares podran participar en un espai de debat per dissenyar accions futures en els barris de l’Eixample.

També es podrà participar en aquest procés a través d’enquestes al web municipal i enviant suggeriments a través del correu electrònic eixamplecomtuelvols@parets.cat

L’Eixample, com tu el vols té per objectiu copsar les noves necessitats de la ciutadania, passats cinc anys de l’elaboració del pla estratègic, fent un repàs a totes les actuacions que ja s’han dut a terme però, sobretot, posant sobre la taula temes pendents, per tal d’avaluar-los, prioritzar-los i poder analitzar noves demandes sorgides en aquests cinc anys que puguin ser clau per al desenvolupament del futur de l’Eixample i el seu entorn.

 

One Response to Parets obre el procés participatiu ‘L’Eixample, com tu el vols’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *