Parets renova l’avinguda d’Espanya amb més espai de passeig

Aquest mes de gener ha començat la primera fase de les obres d’urbanització de l’avinguda d’Espanya de Parets, en el tram comprés entre el carrer Pau Casals i el carrer Butjosa. Es preveu que l’actuació finalitzi a finals d’abril.

L’actuació té l’objectiu de convertir aquest espai en un nou espai d’identitat col·lectiva i un nou eix cívic de referència i de mobilitat sostenible per al barri. L’entorn de l’avinguda d’Espanya esdevindrà, amb l’execució del projecte, un espai de passeig i estada per als ciutadans, amb un paisatge urbà renovat i amb prioritat per als vianants i les bicicletes.

Aquest pla dóna continuïtat al procés de millora de la urbanització de l’avinguda Espanya, iniciat l’estiu de 2012, que té per objectiu l’adaptació i millora de l’espai públic urbà a les necessitats dels veïns i veïnes.

El projecte recull diverses intervencions, que afecten la mobilitat de vianants i vehicles, amb una actuació a diferents nivells, coma ara, paviments, jardineria i arbrat, reg, mobiliari urbà, instal·lacions, xarxes de serveis o enllumenat públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *