Montmeló compta de nou amb un avi centenari. Pedro Blasco Aguilar ha celebrat, el 22 febrer, el seu centenari en companyia de tota la seva família.

Pedro Blasco Aguilar amb la seva família i l'alcalde. (Foto: Ajuntament)

Pedro Blasco Aguilar amb la seva família i l’alcalde. (Foto: Ajuntament)

Per aquest motiu, l’alcalde Antoni Guil, va visitar al centenari veí, diumenge 21, al seu domicili de la plaça Rafael Casanova. Va ser una trobada molt afectiva i emocionant. Pedro Aguilar es trobava acompanyat del les seves tres filles, els respectius gendres, així com un net i una besnéta.

L’alcalde li va fer entrega del llibre Montmeló, 115 anys d’imatges i d’un pastís d’aniversari amb l’escut de Montmeló. Pedro va parlar una estona amb l’alcalde i juntament amb els familiars van recordar moments de la seva llarga vida. Antoni Guil es va mostrar molt content per comptar a Montmeló amb un veí centenari en tan bon estat de salut.

NASCUT EL 1916 A VALÈNCIA

Pedro Blasco va néixer el 22 de febrer de 1916 a Cases Baixes (València). Es va traslladar a Badalona l’any 1969 i un any després va arribar a Montmeló Ha treballat tota la seva vida al camp, fins a la seva arribada a Catalunya, on va fer de jardiner en un col·legi (Pere Vergés de Badalona). Té 3 filles, 5 néts, 1 néta i 5 besnéts.

Les seves filles el descriuen com una persona forta, ja que va créixer sense mare, però d’idees molt clares i d’un gran sentit de la justícia i les normes. Fins als 93 anys va viure sol, de manera totalment independent. Tot i que Pedro no és ara una persona molt conversadora ni riallera, les filles comenten que anys enrere era un gran narrador d’històries de la seva vida, especialment amb els néts.

Malgrat els seus 100 anys, Pedro gaudeix de bona salut i d’una gran qualitat de vida, envoltat de la seva família.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.