Pimec espera la formació d’un Govern estable

• La patronal valora de manera molt positiva l’alta participació ciutadana i el civisme de la jornada electoral

El Comitè Executiu de Pimec ha valorat els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del passat diumenge, destacant de manera molt positiva l’alta participació ciutadana (prop del 78%), fet que demostra l’especial transcendència dels comicis davant l’excepcional marc econòmic, social i polític que viu Catalunya. Aquesta massiva participació és un fet rellevant que ha de fer reflexionar a tothom.

Pimec demana un Govern estable i amb sensibilitat empresarial, que es constitueixi amb la màxima celeritat possible per tal d’emprendre ràpidament les reformes i accions de Govern necessàries a Catalunya. A Pimec ja vam dir que respectaríem el govern que sortís escollit i li demanem que ha de potenciar les polítiques prioritàries per a les pimes i els autònoms, orientades a la total recuperació econòmica i l’ocupació: reduir la pressió fiscal, posar en marxa mesures per reindustrializar el país, potenciar el suport a la innovació i la internacionalització, millorar les infraestructures, entre d’altres. Aquestes eleccions no han trencat, ni han de trencar, aquest full de ruta de prioritats dels empresaris i treballadors.

Pimec també apel·la a la responsabilitat de tots els grups parlamentaris d’anteposar els interessos de país per damunt dels de partit, buscant  fórmules de diàleg i compromís que donin estabilitat per governar en aquests moments particulars per a Catalunya, i a la vegada tan generals, motivats per l’encara difícil conjuntura econòmica que patim. Ja fa mesos que Pimec diu que els processos electorals no són una preocupació per als empresaris, si durant i després del procés electoral es continua governant.

Comitè Executiu de Pimec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *