Delegació de Pimec a Granollers.

Delegació de Pimec a Granollers.

Pimec Vallès Oriental inicia la 2a edició del programa “Fem Ocupació per a Joves”, gràcies a l’acord de col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu de millorar la inserció laboral de les persones joves d’entre 18 i 29 anys, en situació d’atur.

Les empreses que vulguin contractar joves talents ho han de fer abans del 31 de juliol i rebran un ajut econòmic a la contractació corresponent al salari mínim interprofessional actual (648,60 €) durant sis mesos i l’assessorament necessari en tot el procés de tramitació de la subvenció. Els joves contractats participaran en un programa formatiu vinculat al seu lloc de treball.

Aquest programa és la continuació del que va finalitzar l’any 2015 i que va representar la contractació de 78 joves gràcies a les actuacions de prospecció i intermediació que va realitzar Pimec a Catalunya. D’aquests contractes, el 52% es van realitzar en empreses del Vallès Oriental i Maresme.

La tipologia d’empresa que participa en el programa és molt diversa en relació a sectors i mida de l’empresa, però principalment són micro i petites empreses industrials. Les principals posicions que s’han cobert, han estat en les àrees d’administració, comerç i màrqueting, atenció al client i operaris de magatzem.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.