Pimec Vallès Oriental i Granollers Mercat han clausurat la segona edició de Crescunt, un curs d’alt rendiment creat per ajudar el creixement i consolidació dels emprenedors de la comarca amb alt potencial de creixement.

Imatge de grup dels participants. (Foto: Pimec)

Imatge de grup dels participants. (Foto: Pimec)

Aquest projecte intensiu ha tingut una durada de sis mesos i ha donat suport personalitzat a persones emprenedores que han creat una microempresa o una empresa en els darrers tres anys, i estan en procés de consolidació i creixement. La selecció de les 10 empreses participants per a aquesta segona edició l’ha realitzat el servei d’empresa i emprenedoria de Granollers Mercat.

Jordi Taboas, director de Granollers Mercat, ha comentat durant l’acte de clausura que “el programa Crescunt fa sumar, crear xarxa i afegir valor a les iniciatives de suport a l’emprenedoria. A més, ens permet oferir un servei avançat a les empreses a Can Muntanyola. És una programa de qualitat”.

De la seva banda, Joan Carles Basi, delegat territorial de Pimec Vallès Oriental, ha assenyalat que “des de la patronal entenem que els projectes d’emprenedoria han de tenir una anàlisi professional que permeti aconseguir l’estabilitat i viabilitat dels mateixos i, per aquest moitu, recomanem el programa Crescunt, que ajuda al creixement potencial dels emprenedors”.

Les empreses que han finalitzat el programa han sigut:

Dreamland Factory Montse Suriol Tolra
Espai d’Oci Granollers (franquiciat) M.José Jiménez Nuez
Espigall S.C.P Jordi Puig
I-Kids Neus Guix
Infojic Bcn, SL Jordi Morales
La Nena Nen & friends Marta
Lletres i Noms Maria Casademunt Gonzalez
Mainities S.C.P Barbara Garcia
Mikuin Developers, SL Aleix Cortada
Shunia Yoga Granollers Lilawanti Khatnani Villarino

2 Responses

  1. Josep Costa Marti

    Ningú us donarà res. Deixeu-vos aconsellar, els de Pimec son de fiar. I preneu les vostres decisions sense por a equivocar-vos, no renuncieu al dret de equivocar-vos. SORT i FEINA.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.