Pimec Vallès Oriental ha inaugurant un nou centre de formació al despatx número 15 de l’edifici Tilma de Granollers (Av. Sant Julià, 1), on també s’ubica la delegació de la patronal. Es tracta d’un espai de 135 metres quadrats, dividit en dues sales de formació, amb una capacitat total de 60 alumnes.

aula pimec

Imatge d’una de les aules. (Foto: Pimec)

La delegació de la patronal al Vallès Oriental fa un important pas endavant per donar resposta a les necessitats formatives de les empreses de la comarca. A partir d’ara, Pimec Vallès Oriental oferirà un ventall més ampli d’accions formatives dirigides a totes les àrees funcionals i a tots els col·lectius, assessorarà les empreses per desenvolupar els seus plans de formació i dissenyarà accions específiques a mida, per una sola empresa o per un sector determinat.

Les noves aules s’han estrenat aquesta mateixa setmana amb els curos de francès i de gestió fiscal de l’empresa. El programa de formació, que es renova i amplia cada trimestre, proposa un total de sis cursos per aquest primer trimestre que se centren en habilitats directives, relacions laborals, idiomes i xarxes socials.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.