Pimec Vallès Oriental informa a les pimes sobre la Incapacitat Temporal

Debatre els objectius, novetats, àmbit d’aplicació i altres aspectes del Reial Decret que regula la gestió i control dels processos per Incapacitat Temporal a les pimes, és el motiu de la convocatòria que organitza PIMEC Vallès Oriental el proper 21 d’octubre a les 16h a la Sala d’Actes de la delegació de la patronal.

La jornada es durà a terme conjuntament amb la col·laboració de la Mutua Universal, comptant amb la intervenció de Pedro López de Recalde, director territorial jurídic de Catalunya i Canàries. El nou protagonisme jurídic que s’atorga a les Mútues pel que fa a la gestió de les baixes laborals, serà un dels principals aspectes que es tractaran en aquesta jornada, a més de conèixer la tramitació en els comunicats mèdics i expedició d’altes, així com la determinació de contingències i requeriments als treballadors.

Vicenç Paituví, president de PIMEC al Vallès Oriental ha manifestat que “els nous canvis legislatius en matèria de la gestió i tramitació de les baixes i altes mèdiques, fan d’aquesta jornada una trobada necessària per a totes aquelles pimes amb estructura productiva que necessiten conèixer les noves actuacions que la normativa ofereix”.

Les empreses interessades en assistir-hi, es poden inscriure a l’agenda de PIMEC www.agenda.pimec.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *