Amb l’objectiu de fomentar les relacions comercials entre Catalunya i la República Popular de la Xina, el Departament Internacional de PIMEC, amb la col·laboració d’ACC1Ó, organitza una missió empresarial de caràcter multisectorial que tindrà lloc del 3 al 7 de novembre.

El president de PIMEC Vallès Oriental, Vicenç Paituví, destaca que “l’any 2013 les exportacions catalanes als països emergents van ser de 6.334 milions d’euros, dels quals 1.116 milions d’euros van correspondre a la Xina”. En aquest sentit, ha afegit que “la irrupció del gegant asiàtic i les possibilitat que ofereix fan d’aquesta missió una molt bona oportunitat de prospecció de negoci per a les empreses vallesanes”.

Aquesta missió permetrà que les pimes participants avaluïn in-situ la potencialitat del mercat i les oportunitats de negoci que presenta. És també una bona ocasió per consolidar les relacions comercials establertes i afermar la posició competitiva de l’empresa.

Els sectors prioritaris als quals es dirigeix aquesta missió són: tecnologia industrial, indústria química, automoció, metal·lúrgia, medi ambient, alimentació, enginyeria, productes de consum i materials de construcció. PIMEC posarà a disposició de les petites i mitjanes empreses serveis de suport, d’acompanyament i d’organització d’agendes de negocis per poder treure el màxim rendiment de la visita de prospecció. A més, les dates de la missió coincideixen amb les fires METALWORKING CHINA i AUTOMATION SHOW que se celebren a la ciutat de Xangai i que són de gran interès empresarial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.