fitxatges

Imatge dels quatre jugadors el dia de la presentació. (Foto: CF Mollet UE)

El CF Mollet UE va fer una segona ronda de presentacions aquest dimarts al vespre al camp Municipal del Germans Gonzalvo. El porter Kevin López; el defensa Iván Serrano; i els atacants Xavier Pluvins i Eduardo Ranchal es van presentar amb la samarreta del Centenari.

Eduardo Ranchal, de 21 anys i de la UDAT Gramanet (Primera Catalana), juga de davanter i ha estat un fixe en l’equip colomenc. “Suposa un repte venir a Mollet. M’agradaria ser un jugador important i treballaré força per aconseguir-ho”, remarca.

Xavier Pluvins, de 20 anys i de la UDAT Gramanet (Primera Catalana), pot jugar de mitja punta o extrem. Aquesta temporada ha estat el 6è màxim golejador del grup 1 de la Primera Catalana amb 14 gols. “Tinc moltes ganes de lluitar per cones il·lusionants. David Ortiz està fent un equip compacte i en això treballem”, valora.

Iván Serrano, de 27 anys i del CF Ripollet (Segona Catalana) és defensa central i té una llarga experiencia a Primera Catalana, Tercera Divisió i Segona Divisió B. “Quan David Ortiz em va epxlicar el projecte no vaig dubtar un segon. Aquesta Primera Catalana és molt forta i crec que podría ser, fins i tot, com si fos un segon grup de la Tercera Divisió”, adverteix.

Kevin López, de 18 anys, puja del Juvenil A de la Lliga Nacional de club. “Hi ha un salt important entre Lliga Nacional juvenil i Primera Catalana. Però crec que puc aportar coses grans i afronta la temporada amb il·lusió”, diu.

D’altra banda, Brian Quijada ha arribat a un acord amb el club per renovar per una nova temporada més amb el primer equip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.