L’actriu de Sant Celoni Teresa Vallicrosa ha estat reconeguda en els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2017, organitzats pel col·lectiu Recomana, amb el premi de Millor Actriu de Repartiment pel seu treball a l’obra Els nens desagraïts, amb text i direcció de Llàtzer Garcia.

L’obra explica la història d’una secta real que va existir en els anys vuitanta del segle XX a Sant Gregori, prop de Girona. L’actriu celonina interpreta la Mare, una dona autoproclamada Missatgera de Déu que exercia de far espiritual dins la comunitat ultrareligiosa. Amb aquesta obra Llàtzer Garcia ha tancat la trilogia sobre la família que va començar amb La terra oblidada i va continuar amb La pols.

Entre els guardonats en la 20a edició també hi ha el músic de la Garriga Joan Garriga per la Música Original de Bodas de Sangre i l’obra La nena dels Pardals que va guanyar el premi al Millor Espectacle Familiar.

Teresa Vallicrosa afegeix aquest guardó a una llarga i brillant carrera d’èxits. Ha rebut el Premi Margarida Xirgu a la Millor Interpretació Femenina per Yo maté a mi hija (una historia real); el Premi de l’AADPC (Associació d’Actors i Directors de Catalunya) a la millor Actriu Secundària per Sweeney Todd; el Premi Butaca a la Millor Actriu de Musical per T’estimo, ets perfecta. Ja et canviaré, o el premi a la millor Actriu de Repartiment pel seu treball en Ascens i caiguda de la ciutat de Mahagony en els Premis Gran Via de Teatre Musical.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.