Preocupació pel futur de la planta de Procter & Gamble de Montornès

Davant l’anunci que ha fet Procter & Gamble aquesta setmana sobre la venda de la planta de Mataró a la multinacional PHI Industrial Adquisition, CCOO d’Indústria de Catalunya exigeix a l’empresa que s’obri un procés de negociació entre les parts implicades que garanteixi la subrogació dels treballadors i treballadores de la planta mataronina, així com el manteniment de les seves condicions laborals. Així mateix, li requereix que informi la representació de la plantilla sobre tot el procés de venda, complint amb el que estableix la directiva europea i la legislació espanyola.

evax0723-1000En la visita que CCOO d’Indústria ha fet avui a la planta de Procter & Gamble de Montornès del Vallès, coincidint amb la campanya d’eleccions sindicals, ha quedat manifesta la seva preocupació per l’estratègia de la multinacional per concentrar les marques i per les reestructuracions constants del grup, una preocupació compartida pel comitè d’empresa, on CCOO té la majoria. “Per aquesta raó és important el resultat de les eleccions, per continuar vetllant, des de la força que ens atorga la majoria, per garantir els llocs de treball i les condicions laborals”, diuen des del sindicat.

CCOO exigeix a Procter & Gamble que aclareixi el seu pla de reestructuració global perquè les diferents plantes de l’Estat tinguin clar quin és el seu futur.

2 Responses to Preocupació pel futur de la planta de Procter & Gamble de Montornès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *