Durant els darrers dies i per diversos mitjans, especialment a les xarxes socials, s’ha escampat una creixent preocupació per un possible increment de robatoris a Cardedeu.

Segons l’Ajuntament, aquesta preocupació té una base real en l’augment que s’està produint a nivell general i també a la comarca dels delictes contra el patrimoni. “Però el número total d’aquests delictes roman estable, respecte el mateix període de l’any anterior, tot i que aquesta dada de caràcter objectiu no ajuda gens a qui directament ha patit un robatori”, puntualitzen des del Consistori.

Durant el darrer mes de març, Cardedeu va patir una onada de robatoris a l’interior de vehicles força significatiu, amb un total de 24 vehicles afectats que, després de les tasques d’investigació de la Policia Local i la imputació de fets a tres persones, s’ha aconseguit aturar. De fet, en els darrers 15 dies s’han registrat només dos casos similars.

La Policia Local es manté alerta. I l’Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania, avisant les patrulles si detecten quelcom fora de l’habitual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.