Durant l’any 2015 es van dur a terme 215 inspeccions.

Durant l’any 2015 es van dur a terme 215 inspeccions.

A mitjans d’aquest mes d’abril, Associació Hàbitats ha posat en marxa el període d’inspeccions de rius corresponent a la primavera dins el Projecte Rius. La campanya finalitzarà el pròxim 30 de maig.

Dins aquesta campanya, aquest dissabte, 30 d’abril, l’entitat, amb la col·laboració de l’espai de lleure educatiu L’Olla i l’Ajuntament de Caldes de Montbui, ha organitzat una jornada de descoberta de la Riera de Caldes. Durant l’activitat, que començarà a les 10 hores a Les Cremades (al costat de la plaça Taunusstein), a Caldes de Montbui, s’analitzaran diferents indicadors de qualitat d’aquest riu, com el seu PH, els macroinvertebrats trobats, etc.

La jornada és gratuïta i oberta a tots els públics, tot i que cal inscripció prèvia al telèfon 93 421 32 16 o a info@associaciohabitats.cat. Els organitzadors recomanem portar roba còmoda i botes d’aigua.

Durant l’any 2015, es van dur a terme 215 inspeccions dins del Projecte Rius, que van comptar amb la participació de 136 grups de voluntaris i 2.859 persones. Els mostrejos es van repartir en el decurs de 79 km de rius i rieres d’arreu de Catalunya i es van incorporar al projecte 21 grups nous.

Leave a Reply

Your email address will not be published.