cros escolarEl 23è Cros Escolar i 20è Cros Popular que es va celebrar el dissabte 17 de gener al parc de Milpins de Corró d’Avall va tenir una alta participació, ja que prop de 700 atletes van prendre-hi part dins una de les 14 categories (cros popular, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini, tant masculí com femení).

cros escolar nenesAquesta prova, una de les que sempre ha gaudit de més èxit de convocatòria, compta amb la col·laboració de les entitats locals Club d’Atletisme A4elkm, Grup Fondistes Bellavista, CB Les Franqueses i AEH Les Franqueses, i el suport de la Diputació de Barcelona, de la Secretaria General de l’Esport i del Consell Esportiu del Vallès Oriental.

podium noiesTots els participants, que es van inscriure gratuïtament a la prova, van rebre com a obsequi un tapaboques (buf), així com croissants i beguda al finalitzar la seva cursa. Al Cros Escolar van rebre premi els quatre primers classificats i el millor equip. Al Cros Popular van rebre premi els tres primers classificats.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.