Quatre artistes de renom internacional pintaran un mur de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Aryz (Palo Alto, Califòrnia, 1988), Zoer (Tours, França, 1985) Velvet (La Roche-sur-Yon, França, 1986) i San (Moraleja, Cáceres 1980), quatre artistes de renom internacional han escollit una paret en forma de tríptic dins de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, que pintaran des de dimarts dia 15 de març i fins dijous dia 17.

Els artistes han fet la petició de pintar a Roca Umbert, aprofitant que tots quatre coincideixen ja que Zoer i Velvet estan convidats a participar a l’Open Walls de Barcelona i San ve a presentar un llibre també a la ciutat comtal. D’aquesta manera Roca Umbert segueix atraient artistes que veuen les possibilitats de l’antiga fàbrica com un espai de creativitat.

La primera intervenció del programa municipal “Murs que parlen” la va fer Aryz a Granollers el 2014, quan va pintar una paret mitgera del carrer de Roger de Flor, núm. 1 en la qual va plasmar una obra amb dos personatges que, per votació popular, va rebre el nom de Príap i Dèmeter.

La segona acció de “Murs que parlen” es va fer als Jardins de Can Guitart, de la mà de l’artista granollerí Pau Farell amb els infants del Centre Obert de Ponent, l’Escola Ponent, el veïnat del barri i l’associació de veïns de Ponent.

El dia 4 d’abril serà Sixe qui farà una nova intervenció mural també al carrer de Roger de Flor, en una paret que dóna al pati de l’Escola Ferrer i Guàrdia. Abans de pintar, Sixe ha mantingut un diàleg amb l’alumnat de 6è. d’aquest centre educatiu que ha participat en la concepció de l’obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *