La companyia Quatre per Quatre, de Granollers, presenta La visita de la vella dama aquest dissabte, 24 de gener,a les 21.30 h al Teatre Auditori de Bellavista. La funció serà la segona de la 9a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs” de les Franqueses, que va començar aquest mes de gener.

La visita de la vella dama és una tragicomèdia de Friedrich Dürrenmatt, escrita el 1956 i consagrada com una de les gran peces del teatre clàssic contemporani centreeuropeu. Narra la història de l’arribada de la vella i rica Clara Zachanassian a Güllen, una ciutat suïssa en decadència que va deixar 45 anys enrere sense res a les butxaques i d’on guarda un mal record. El motiu del seu retorn és venjar-se d’Alfred, que la va deixar embarassada i, en conseqüència, va ser expulsada de la ciutat.

Quatre per Quatre és una companyia nascuda el 1982 a Granollers que va començar amb Els Pastorets de J.M. Folch i Torres i que, des de llavors, ha escenificat més de 300 representacions d’obres de diversos gèneres i procedències. La visita de la vella dama ha estat dirigida pe Dusan Tomic i té una durada de 2 h 15 min.

Venda d’entrades: Una hora abans a la taquilla del teatre. Preus: 7 euros / 6 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys). Entrades no numerades.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.