A falta de poc més d’un any per les properes eleccions municipals veiem com el govern municipal entra en hiperactivitat i engega a tota pressa projectes que fa anys que s’haurien d’haver iniciat. Aquest fet no ens sorprèn en absolut, ja que no és el primer cop que succeeix. Malauradament és un mal comú a molts ajuntaments on el govern municipal decideix fer la seva campanya electoral quan s’acosten eleccions inaugurant equipaments o anunciant la construcció de nous. L’equip de govern actual té aquest hàbit i ens té acostumats a legislatures aparentment “d’un any i mig” en comptes de quatre anys.

Una millor planificació és possible si l’objectiu és la millora
del nostre poble i no guanyar les properes eleccions municipals.

Nosaltres ens oposem a aquesta planificació partidista de la construcció d’equipaments municipals i defensem una planificació a llarg termini de consens que cobreixi les necessitats de la nostra vila. No entenem com en un poble amb una economia sanejada i amb un pressupost de quasi 22 milions d’euros hi hagi un dèficit en infraestructures bàsiques tan gran. Tampoc entenem com el nostre poble segueix sense una residència d’avis o un centre de dia, com es poden eternitzar obres com les del teatre, com persisteixen carrers sense asfaltar i barris sencers sense urbanitzar o per què les persones amb problemes de mobilitat, per la manca de manteniment d’alguns carrers, s’enfronten diàriament a un entorn tremendament injust i hostil.

Una millor planificació és possible si l’objectiu és la millora del nostre poble i no guanyar les properes eleccions municipals.

Grup Municipal d’ERC

Leave a Reply

Your email address will not be published.