El candidat a l’alcaldia de Lliçà d’Amunt, Quim Ferriol, reflexiona sobre la importància d’un bon equip. L’acte per presentar la candidatura d’ERC a les properes eleccions municipals s’ha fet a l’era de la Biblioteca de Ca l’Oliveres.

erc lliçà

Aquesta presentació s’ha fet en dues parts separades per la destapada de la pancarta dels 11 primers membres de la llista. (Foto: ERC)

Un centenar de persones s’han aplegat a Lliçà d’Amunt per escoltar el candidat que representarà ERC a les properes eleccions municipals, l’ex-alcalde i arquitecte Joaquim Ferriol, en un acte per presentar la candidatura d’ERC.

L’acte s’ha iniciat amb la lectura de dos poemes: “Corrandes d’exili” de Pere Quart i “La revolució” d’Ovidi Montllor. Després s’han presentat els 25 membres de la candidatura. Aquesta presentació s’ha fet en dues parts separades per la destapada de la pancarta dels 11 primers membres de la llista.

Quim Ferriol no ha dedicat ni un minut a criticar o desmerèixer l’actual acció de govern, ja que els seus mandats parlen per si sols. El candidat republicà ha fet incís en què no es presenta una llista de noms, sinó un grup de persones que coneixen, estimen i volen fer reviure Lliçà d’Amunt.

Quim Ferriol ha remarcat que ERC és el grup de gent per tirar endavant aquest poble. Agraeix al grup que s’hi posin, en política, en un moment en què ningú s’hi vol posar. I anima als lliçanencs amb l’esperança de guanyar un futur millor per Lliçà.

En finalitzar la presentació els assistents han tingut ocasió de parlar amb tots els integrants de la candidatura.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.