Animal Religion porta ‘Indomador’ a l’Auditori de Granollers

Verticals, equilibris, acrobàcia amb talons, sabates de claqué, rodes, mímica corporal, joc d’ous… tot això és Indomador! Un espectacle d’Animal Religion, una de les companyies catalanes de circ contemporani més transgressores del moment, que va rebre el Premi Zirkolika com a companyia revelació.

Indomador fusiona el circ contemporani, la dansa i la música utilitzant el concepte de l’animal com a punt de partida. L’artista Quim Girón es transforma en aquest sorprenent espectacle en el gall intel·ligent i masclista de entre totes les gallines, en una vaca maternal que es passeja amb talons de forma seductora, en un porc innocent i equilibrista i en un poltre completament indomable. Ambigüitat sexual en una hilarant crítica al mascle a través d’una expressió corporal esforçada, acrobàcies entusiastes i una aposta pel circ constant.

Un espectacle de circ surrealista, enginyós, divertit i apte per a tota la família, que ens portarà a la confusió… Què és ser mascle i que és ser femella? On és l’animal? Qui domina a qui? Una dansa entre el masculí i el femení i un viatge cap a les emocions i la reflexió.

Dv. 19 febr., a les 21:00

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i interpretació: Quim Girón
Mirada exterior: Alba Serraute

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *