Quim Masferrer porta ‘Temps’ a l’Auditori de Granollers

quim_masferrer_webTemps, Quim Masferrer torna a pujar a l’escenari en solitari amb un monòleg dirigit per Ramón Fontserè, director de la companyia Els Joglars. Després de crear i interpretar un personatge arquetípic i desorbitat com és el Xarlatan, Masferrer opta aquesta vegada per la introspecció i els grans temes de la humanitat: el temps, la vida i la mort. Un gir temàtic que no pretén variar el rumb de les anteriors obres de Teatre de Guerrilla ja que, tot i la transcendència dels temes, l’actor segueix observant la realitat amb l’humor, la  ironia, el sarcasme i les habitual dosis d’antropologia rural a les que ens té acostumats.

El nou espectacle del foraster més conegut de Catalunya arriba al Teatre Auditori de Granollers per mostrar amb aquesta obra els diferents estats d’ànim pels que passa el protagonista a l’escenari després de comunicar-li que li queden 90 minuts de vida.

Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar.

Una hora i mitja d’intensa tristesa, de crítica desbocada, d’ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges… que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… la llibertat de riure’s del mort, d’ell mateix i de qui el vetlla, del públic. La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.

Divendres 27 de novembre, a les 21:00h.

FITXA ARTÍSTICA

Text i dramaturgia: Quim Masferrer

Direcció: Ramon Fontserè

Interpretació: Quim Masferrer

Regidor i Partner d’escena: Agustí Rovira

Canço l’Aigle Noir Roger Mas i La Cobla Sant Jordi

Veu en off: Òscar Dalmau

Producció: República de Guerrilla SL en col·laboració amb Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya, Girona i Salt

 

One Response to Quim Masferrer porta ‘Temps’ a l’Auditori de Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *