Ràdio la Llagosta millora la qualitat de l’emissió per internet

Ràdio la Llagosta ha culminat el procés de millora del sistema d’emissions per internet (streaming) que va iniciar a mitjans de gener. Aquest procés ha permès incrementar la qualitat de l’àudio que ofereix als seus oients des del web www.radiolallagosta.cat.

Ràdio la LlagostaEl senyal de Ràdio la Llagosta per internet s’emet ara en estèreo amb una compressió d’àudio de 160 kbps. Abans s’emetia en mono i amb una compressió de 32 kbps. Un altre avantatge del nou sistema és que permet connectar amb la Ràdio amb qualsevol dispositiu, inclosa la campatibilidad el sistema IOS d’Apple que abans no era possible.

Aquestes millores facilitaran la sintonització de Ràdio la Llagosta sense interferències des de qualsevol lloc i simplement utilitzant un equip connectat a Internet, ja sigui un ordinador, una tablet o un telèfon mòvil.

Al web de Ràdio la Llagosta també s’ofereix informació actualitzada de la programació, notícies i enllaços podcats per poder escoltar o descarregar els programes ja emesos a manera de ràdio a la carta, que permet escoltar en qualsevol moment les retransmissions íntegres d’esdeveniments especials com els plens que celebra l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *