Ràdio Mollet estrena la temporada amb nova programació

Aquest dilluns, Ràdio Mollet, ha iniciat una nova temporada amb la incorporació de diferents programes estrenats durant la passada programació d’estiu, mantenint el gruix dels programes consolidats i conservant l’aposta per l’estreta col·laboració amb les entitats veïnals i els diferents espais municipals de la ciutat per tal de seguir oferint una programació de proximitat adreçada als ciutadans i ciutadanes de Mollet.

Control Ràdio Mollet

Control de Ràdio Mollet.

Entre les novetats hi ha el programa Música Vitae, dedicat a la música dels anys 70, 80 i 90, La Corda Fluixa, on els joves debaten sobre política, Els comptes em fan pensar, centrat en la narració de comptes infantils, i El retrovisor, un espai musical i d’efemèrides dels anys 50 i 60.

Al marge de les incorporacions, enguany, l’emissora també emetrà les diades festives a través del programa Tota una Vida, fet per usuaris i usuàries de la residència Les Masies que estarà coordinat per una treballadora del centre residencial.

Així mateix es manté la col·laboració amb el Centre de dia i el Club Social La llum per seguir oferint programes especials fets per usuaris i usuàries d’aquestes dues entitats.

En l’àmbit educatiu, de nou, es comptarà amb la participació del Centre d’Estudis de Mollet a través del programa jove L’edat del pavo i l’espai que aplega els cinc centres d’educació secundària dins el magazine matinal Posa’t les piles. A tot això, per segon any consecutiu, Ràdio Mollet compta en participar en la realització i emissió del concurs radiofònic lingüístic “Pica Lletres”.

A banda de les novetats i dels programes consolidats després de portar molts anys en antena , Ràdio Mollet seguirà emeten tres microespais en col·laboració amb el Servei Local de Català (Tastets de Llengua), el Club Muntanyenc Mollet (Pals i botes) i la Regidoria de Salut Pública (Cuida’t).

En general, la programació de Ràdio Mollet aplega la participació d’una trentena de col·laboradors a títol individual i vuit entitats de la ciutat a més de les 11 entitats veïnals.

També compta amb la participació de l’Empresa Municipal de Formació i Ocupació EMFO, la Biblioteca Can Mulà, el Centre d’Estudis Molletans, el Servei Local de Català, les regidories de Salut Pública i Gent Gran, l’Hospital de Mollet i els professionals dels dos centres d’Atenció Primària.

Ràdio Mollet ofereix una programació pròpia de dilluns a divendres, de 7 del matí a 12 de la nit, amb redifusió de programes els caps de setmana.

Des de la temporada 2014 – 2015, tots els programes de producció pròpia es poden escoltar a qualsevol hora a través del podcast corresponent que està penjant a la pagina web de l’emissora www.radiomollet.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *