Del 22 de juny al 20 de setembre l’emissora municipal Ràdio Mollet emetrà la programació d’estiu. Enguany, entre les novetats, hi ha els programes: Els contes em fan pensar, Musica vitae, El retrovisor, La corda fluixa i Els  25.

Com és habitual, Ràdio Mollet estrena programació d’estiu coincidint amb la setmana de Sant Joan. Entre les novetats hi ha el programa Els contes em fan pensar que s’emetrà els dimecres de 12.30 a 13 h. El programa es centra en la narració de contes propis elaborats per la seva conductora, Mònica Risi, veïna de Mollet que es dedica professionalment al món de l’animació.

D’altres novetats són La corda fluixa, una tertúlia jove que comptarà cada setmana amb un convidat diferent anomenat “l’infiltrat“ i que s’emetrà els dijous de 17 a 18 h, i Els 25, un espai dels serveis informatius de Ràdio Mollet centrat en donar a conèixer els 25 regidors del nou consistori molletà. Els 25s’emetrà de dilluns a divendres de 15 a 15.30 h. Aquest espai es començarà a emetre el proper 29 de juny.

Pel que fa la música, les novetats són l’espai Música Vitae, un programa dedicat a la música dels anys 70, 80 i 90 que conduirà Esperanza Perez i s’emetrà els dijous de 18 a 19 h, El Retrovisor, centrat en la música dels anys 50 i 60, conduit per Antonio Villar  i que s’emetrà els divendres de 17 a 18 h i L’altra cara de la Lluna,un magazine musical independent de la Xarxa de Comunicació Local que s’emetrà els divendres de 22 a 23 h.

Al marge de les novetats també cal destacar Viatjants, un programa que s’emetrà els dimarts de 12.30 a 13 h centrat en donar a conèixer destinacions i diferents maneres de descobrir món amb l’assessora de viatges Carme Bosch i Futbol, futbol, futbol, un espai que repassa les diferents lligues europees i que durant la programació d’estiu amplia horari i es farà els dimecres de 17 a 18h.   

Més enllà d’aquestes modificacions, durant el mes d’agost, Ràdio Mollet, oferirà la redifusió de programes emesos al llarg de tota la temporada. A més, els dies 15, 16, 17 i 18 d’agost hi haurà una programació especial a peu de carrer entre les 18 i les 20 h amb motiu de la Festa Major d’Estiu.

MAGAZINE D’ESTIU

Durant aquest estiu, el magazine matinal Posat les piles, incorpora dos nous espais. Els dimecres, entre les 9.45 i les 10 h, en substitució de la secció que es comparteix amb els centres de secundària, hi haurà l’espai Viatges de butxaca, dirigida per Mariola Bisbal. Ens proposarà destinacions per aquests estiu amb informació que sovint no trobem a les guies de viatge. Els dijous, de 9.30 a 9.45 h, en aquest cas en substitució de l’espai que es comparteix amb les entitats veïnals de la ciutat, es parlarà d’hàbits saludables a nivell emocional amb la col·laboració de les professionals del centre  “El Baobab Psicologia” de Mollet del Vallès. Amb la incorporació d’aquestes dues seccions, el magazine Posat les Piles estarà a la graella fins el 24 de juliol i tornarà a partir del 14 de setembre

La graella i informació de la nova programació d’estiu 2015 es podrà consultar a la pàgina web de l’emissora,www.radiomollet.com, on també es penjaran els podcast dels diferents programes, el que permetrà fer una escolta de ràdio a la carta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.