Per setè any consecutiu, Ràdio Mollet (96.3 fm) col·labora amb la campanya solidària de recollida de joguines de Creu Roja amb l’organització d’una Marató radiofònica el proper 17 de desembre. L’emissora municipal emetrà en directe des de la plaça de Cinco Pinos, de 9 del matí a 6 de la tarda.

Amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguina el dia de Reis, els professionals de Ràdio Mollet surten al carrer per engrescar tothom a fer donació d’una joguina per a la campanya de Creu Roja.

Per aconseguir-ho, l’equip de periodistes i col·laboradors de Ràdio Mollet ha preparat una programació especial, que començarà amb el magazine matinal Posa’t les piles i comptarà amb la presència de responsables i voluntaris de Creu Roja que explicaran la seva tasca. A les 12 del migdia, s’entrevistarà l’alcalde de la ciutat i també es faran en directe elsl programes La nostra gent gran (12.30h)  i Barreres fora! (17 h). Al llarg de la Marató, alumnes de les escoles Can Besora i Col·legis Nous cantaran nadales en directe des de la plaça. A les 6 de la tarda, finalitzarà la marató radiofònica.

La marató radiofònica vol aconseguir la implicació de la ciutadania en la donació solidària de joguines noves, no sexistes i no bèl·liques. Les joguines arribaran als infants en risc d’exclusió social del Vallès perquè puguin participar plenament de les festes nadalenques i minimitzar les desigualtats socials.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.