Prop de 90 persones s’han trobat la nit del 20 de març a la presentació de CanVi (Candidatura per Vilamajor) al Patronat de Sant Antoni de Vilamajor.

CanVi

Unes 90 persones van assistir a la presentació. (Foto: CanVi)

Durant la presentació s’ha fet un repàs del que han estat els darrers vuit anys d’oposició d’alguns membres de la candidatura, com l’alcaldable Raül Valentin, que malgrat haver tingut la opció de pactar i entrar a govern van preferir no fer-ho “per coherència ja que veien difícil poder dur a terme el seu projecte”.

Raül Valentin, adherit històric i actiu de Solidaritat Catalana per la Independència, i el seu equip han promès transparència, humilitat, orgull i una democràcia real en la seva gestió. Prometen actualitzar, modernitzar i millorar l’Ajuntament per garantir que el focus sigui el ciutadà. “Farem de l’Ajuntament un edifici de vidre perquè tothom pugui veure el què passa allà dins”, afirma Valentin. I ho faran des de l’humilitat “perquè l’Ajuntament és de tots i entre tots decidim qui volem que hi sigui puntualment”.

CanVi afirma que treballarà des de la proximitat, el sentit comú i la coherència, en un projecte bàsicament local, “ets el que has demostrat en tot aquest temps”.

Per concloure Raül Valentin ha manifestat el seu orgull per Vilamajor i la voluntat de l’il·lusionat equip de treballar amb la mirada neta i un somriure a la cara.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.