L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d’Educació i Joventut, Raúl Broto, han rebut els alumnes molletans que han superat amb millor nota les Proves d’Accés a la Universitat  (PAU) dels centres de secundaria de la ciutat.

recepcio PAU 1

L’alcalde i el regidor d’Educació, amb les quatre alumnes. (Fotos: Ajuntament)

Es tracta de Marta Mendoza, de l’Escola Sant Gervasi, amb un 13 de nota final, Àngela Pelissou, de l’Institut Vicenç Plantada, amb un 12’95, Alba López, de l’Institut  Gallecs, amb un 11’5 i Paula Javierre, de l’Institut  Mollet, amb un 12’73.

Durant l’acte de reconeixement, l’alcalde Josep Monràs ha destacat “el missatge que envieu a la resta d’alumnes molletans que l’any vinent hauran d’afrontar la selectivitat” qualificant a les quatre alumnes  “d’exemple pels vostres centres educatius i per a tota la ciutat”. L’alcalde també ha lloat l’esforç, la constància i dedicació que “us portaran assolir els vostres objectius” afegint que “no s’ha de treballar per la nota, s’ha de treballar i la nota arribarà”.

Pel que fa el futur de les quatre estudiants, Paula Javierre ha anunciat que estudiarà Enginyeria Biomèdica a la Pompeu Fabra, Àngela Pelissou Biotecnologia a la UAB, Marta Mendoza estudis d’angles i espanyol a la UAB i Alba López dubta entre veterinària o medicina.

Un any més, gracies a la col·laboració d’Abacus, a l’acabar l’acte, l’alcalde els hi ha fet entrega d’un seguit de presents que inclou un val per comprar en aquesta cooperativa.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.