Signatures contra l’Hospital de Mollet per mala praxi mèdica

Estefania Rodríguez Fernández, veïna de Parets del Vallès, ha iniciat una campanya de recollida de signatures a través de la plataforma Change.org contra l’Hospital de Mollet. Considera que ella i el seu fill Jordi, nascut el 18 de juny de 2015 en el centre sanitari, van ser víctimes de males pràctiques per part dels metges que la van atendre. En només tres dies ja ha recollit més de 6.300 firmes. Aquesta és la seva historia, explicada per ella mateixa en el portal d’internet:

“El dia 18 de Juny de 2015 va néixer el meu fill Jordi a l’Hospital General de Mollet del Vallès. Vaig ingressar el 17 a les 17:30h aproximadamente, havent trencat la borsa amniòtica al meu domicili. El seguiment de l’embaràs va ser més exhaustiu, ja que el meu fill venia amb un pes molt elevat i en cap moment em van donar l’opció d’avançar el part. Vaig entrar a la sala de parts i em van tenir 16 hores sense arribar a dilatar prou com per parir, i sense que em donessin l’opció d’una cesària.

A les 09:20h m’obliguen a empènyer estant dilatada de 7 cm. Em poso a empènyer i solament aconsegueixo que surti el cap del nadó, i a causa de la seva grandària (4,760 kg), no aconsegueixo treure la resta del cos. Comencen a córrer metges i enfermeras, ja que el nen s’estava quedant sense oxigen. Fan fora literalment al meu marit de la sala i ve un metge correns, em fa una episotomia molt gran i estirant del nadó aconsegueix treure-ho. A tot això el nadó no tenia pols.

Una vegada fora, em posen al nadó damunt i ho veig completament negre, i no es movia. L’hi porten a reanimació i l’única informació que rebíem per part dels metges durant els tres minuts que va durar la reanimació era la frase “no pinta bé”. Finalment aconsegueixen reanimar-ho i l’hi porten a observació. Seguidament acaben de cosir-me i em pugen a planta, i per fi em porten a veure al meu nadó, del qual no em donaven possibilitats de vida.

Quan vaig a veure-ho, estava en la incubadora i m’adono que està completament morat, amb marques en el pit i el braç esquerre completament immòbil. Demano als sanitaris que em diguin que li passa en el bracet i l’única cosa que em deien és que ja ho mourà, sense molestar-se a realitzar-li cap radiografia ni cap tipus de prova més. A causa que no em van realitzar una cesària sabent el pes elevat del nadó i les hores que portava sense dilatar, al meu fill li van deixar les dues clavícules trencades i una paràlisi braquial en el braç esquerre, pendent d’operació. També moltes proves del cap per la falta d’oxigen que va tenir en néixer. Volem que es faci responsable algú pel que considerem una mala praxi mèdica”.

5 Responses to Signatures contra l’Hospital de Mollet per mala praxi mèdica

 1. Carme Vilalta 19/02/2016 at 15:15

  Em sembla una història molt dura.

  Respon
 2. Esther 19/02/2016 at 17:18

  Change.org no vale para nada. Al menos en este país. Es muy fuerte lo que te ha pasado y muy fuerte lo de ese hospital, y eres uno de los miles de casos. Haz algo más serio; sino, no conseguirás nada.

  Respon
 3. Susana Villegas 20/02/2016 at 02:40

  Te doy todo mi apoyo. A mí me sucedió algo similar en mi parto en este hospital. A mi hija le fracturaron el cráneo y le provocaron coágulos en el cerebro. Con el tiempo no le han quedado secuelas. Espero y deseo que vuestro hijo se recupere pronto y no le quede ningún daño. Mucho ánimo.

  Respon
 4. Katherine 22/07/2016 at 18:55

  Yo no entiendo qué pasa en este hospital, ya he escuchado un montón de casos y otros que el bebé no tuvo problemas pero a la mamá la trataron fatal y le hicieron una verdadera carnicería… Y no pasa nada… Alucino…

  Ojalá tu nene se recupere del todo, un abrazo.

  Respon
 5. Marta 24/07/2016 at 08:03

  Tienes todo mi apoyo, a mí también me hicieron una buena! Cuando llegas al hospital y eres primeriza, te tratan cómo si fueses entre tonta y exagerada…
  Me enviaron a casa y cuando volví vomitando me dejaron ingresada, luego cómo no dilataba me pusieron oxitocina y menos mal que no me hizo efecto rápido, porque tenía una peritonitis escondida detrás del bebé y si llega a salir hoy en día no estaríamos aquí ninguno de los 2…Por no hablar del calvario posterior en cuidados intensivos sin poder estar con mi niño.
  Hay enfermer@s excelentes y algún médico bueno, en neonatos me trataron super bien. Pero urgencias es un desastre y el trato a las madres primerizas una verdadera vergüenza!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *