Torna als escenaris la cantant amb més temperament i força del panorama musical espanyol: Rosario Flores. L’artista, que va obrir la seva gira homònima omplint el Palau de la Música, arriba a Granollers amb el que, per a molts, és el seu millor disc. Sense cap més títol que el seu nom de pila, Rosario es presenta com una veritable inspiració, un pas endavant que mostra la maduresa de l’artista, amb importants canvis al seu voltant però sense perdre l’essència i la màgia que la fan única.

El seu etern productor, Fernando Illán, ha deixat pas al colombià i guanyador de múltiples Grammy, Andrés Saavedra i, entre altres col·laboracions, Rosario ha comptat amb diverses composicions de Claudia Brant, autora argentina amb infinitat d’èxits llatins que tots coneixem. Tot i els canvis, la cantant es manté fidel a la seva banda, que segueix comandada per Fernando Illán i plena de cares familiars.

Àgil i temperamental. Així es presenta Rosario en les dues hores que dura el concert, amb nous i vells èxits, amb aromes de soul, r&b i arrels flamenques, que faran aixecar la platea i demostraran que, tot i el pas del temps, la guanyadora de dos Grammy llatins segueix emocionant i contagiant el seu ‘duende’ amb una posada en escena explosiva.

FITXA ARTÍSTICA

Veu Rosario

Baix i direcció musical Fernando Illán

Guitarra elèctrica Dayan Abad

Guitarra acústica José Ordoñez

Bateria Diego Illán

Teclats Nacho Lesko

Percussions Ramon González El León

Veus Mayte Pizarro

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

1h 30 minuts

Dissabte, 4 d’octubre, a les 21 hores.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.