Roser ColoméL’advocada Roser Colomé Soler encapçalarà la candidatura de CiU a Vilanova del Vallès, després d’haver estat escollida per unanimitat. Regidora des de l’any 2011, des del 2012 és la presidenta de l’assemblea local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Colomé, de 27 anys, està al capdavant d’un grup que es presenta a les eleccions municipals de 2015 com una alternativa a l’actual govern d’Oriol Safont (Unitat per Vilanova), amb el denominador comú de “ser jove i estar preparat i il·lusionat, amb moltes ganes de donar-li una perspectiva més social a la política local” que es fa des de l’Ajuntament.

Segons ha declarat a Setdies.cat la candidata, el projecte que lidera està format per un grup de persones “amb moltes ganes de treballar de valent per Vilanova”. “Volem que entri aire fresc a l’Ajuntament, que la política municipal es renovi i, d’una vegada per totes, els recursos públics es gestionin amb sentit comú”, afegeix.

La presentació pública de la candidata tindrà lloc el proper dia 15 a les 20 hores, a la sala Cal Trempat de Vilanova del Vallès, amb un acte en el qual també participarà Josep Rull, secretari d’Organització de CDC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.